Annonse
00:00 - 11. august 2017

Den Norske Modellen & Opera

Geir Bergkastet, adm.dir., har begynt jobben med å rydde opp i uføret på Operaen. Han håper den norske modellen vil komme til unnsetning.

Kulturbedrift: Operaens nye direktør Geir Bergkastet ble lurt med på oppvarmingen under prøvene til Marit Moum Aune og Nasjonalballettens Hedda Gabler. F.v.: Christopher Kettner, Grete Sofie Borud Nybakken, Geir Bergkastet, og halve Silas Henriksen. Bak: Helle Sørbye Larsen.
Annonse

Geir Bergkastet har fått ny jobb: Administrerende direktør for Den Norske Opera & Ballett. Den første uken i jobben har han rukket å koble opp PC, flyttet skrivebordet og møtebordet på kontoret, fått printeren til å virke. Nå står kantinekort på agendaen.

I tillegg har han rukket å ha noen møter. Blant annet tok han en kaffe med ballettsjef Ingrid Lorentzen og operasjef Annilese Miskimmon – som tidligere i vår hisset på seg fagforeningen fordi hun sa hun vil ha flere midlertidige ansatte, omtrent samtidig som musikksjefen Karl-Heinz Steffens forklarte i et åpent oppsigelsesbrev i Aftenposten at han anså et samarbeid med Miskimmon for «umulig».

På møtet mellom Bergkastet, Miskimmon og Lorentzen, var det god stemning. Hva ble sagt?

ALLEREDE ABONNENT?
Begrenset sommertilbud
Inntil 50 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse