00:00 - 04. august 2017

Damon Krukowski Ways of Hearing

Showcase: Ways of Hearing

Alt gikk ad undas med den digitale metronomen. Før var rytmen, grooven, swongen – kall det hva du vil – i musikk basert på et relativt forhold til tid. Musikeren kjente på de andre medlemmene i bandet, stemningen i rommet og sin egen hjerterytme når de spilte. Men da musikkverktøyene ble digitale på starten av 90-tallet, begynte selv de mest rufsete grunge-band å følge takten til maskinene. Damon Krukowski, kjent som trommis i alt-rock-favorittene Galaxie 500, har laget en radioserie for podcasten Showcase om hva digital lytting har ført til. Det antas at analoge båndopptak av serien kan bestilles via posten.

Askild Matre Aasarød

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Vi har inntil 50 prosent rabatt for nye abonnenter. Bli abonnent
Annonse