Annonse

Annonse

00:00 - 11. august 2017

_cindysherman_

Ja, veit, man skulle jo tro at absolutt alt som er utstilt på Astrup Fearnley Museet (sic) er fullstendig kunstnerisk dødt eller i det minste blendet av gjenskinnet fra Damien Hirsts diamantskaller på dette tidspunktet, men instagramprofilen til det morbide samtidsfotografiets nestor, Cindy Sherman, er gjort offentlig og den er jammen meg et lyspunkt i hverdagen. Sherman har tydeligvis lastet ned hver eneste ansiktsforvridningsapp i katalogen, og resultatet er at det nesten ikke finnes et eneste bilde av det faktiske ansiktet hennes. Nå om dagen er hun på sykehus, så ukens metaforiske «god bedring»-sjampis er på vei! Samtidig kan vi kanskje svelge tungt og prøve å glemme at Astrup Fearnley Museet faktisk viser et av de spekulative Instagram-verkene til den avdanka Richard Prince.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. For mer godt lesestoff: Bli abonnent

Annonse