Annonse
00:00 - 14. juli 2017

Treffer spikeren smækk på hodet

Annonse

Mae x Chirag: Loff (Tee Productions 2017)

Det er ikke så ofte man ser en norsk musikkvideo treffe den berømte spikeren smækk på hodet, men dét gjør comebacket til den myteomspunnede rapperen MAE (alias Opaque). I samarbeid med den noe mer profilerte Chirag Patel fra Karpe Diem leveres en fantastisk låt, der den overdådige videoen (signert Eivind Landsvik) er som den ekstra, rosa glasuren på smultringen. Hysteriske «Loff», en slags konversasjon mellom to voksne rappere, er dessuten produsert av Tommy Tee, slik Opaques album Gourmet Garbage fra 2001 var det. Tid for voksenopplæring!

Ando Woltmann

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

«Hun setter seg på beaten, og eier den.»
Man fryser på ryggen av Ratkjes metalliske lydeffekter.