Annonse
00:00 - 21. juli 2017

Sanger som redder liv

I tillegg til å skremme deg, kan musikk gjøre deg både friskere og lykkeligere. Helseeffektene utforskes nå både på scenen og i laboratoriet.

God klangbunn: Elise Landa Omsland og datteren Ida Louise Bjørk har selv opplevd hvilken kraft musikk kan ha i relasjoner til andre mennesker. – Jeg tror musikk er mer betydningsfullt enn mange tenker, sier Omsland.
Annonse

Hør mer om den terapautiske musikken på Morgenbladets podcast. Abonner gratis via Itunes eller lytt her:

Elise Landa Omsland kunne ikke gjøre annet enn å se på da datteren Ida på halvannet år tok sats og sprang inn i veggen. Med vilje. Eller da datteren sto opp midt på natten og skrudde av og på lysene gjentatte ganger i alle rom i ­andre etasje.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.