Annonse
00:00 - 21. juli 2017

Sanger som redder liv

I tillegg til å skremme deg, kan musikk gjøre deg både friskere og lykkeligere. Helseeffektene utforskes nå både på scenen og i laboratoriet.

God klangbunn: Elise Landa Omsland og datteren Ida Louise Bjørk har selv opplevd hvilken kraft musikk kan ha i relasjoner til andre mennesker. – Jeg tror musikk er mer betydningsfullt enn mange tenker, sier Omsland.
Annonse

Hør mer om den terapautiske musikken på Morgenbladets podcast. Abonner gratis via Itunes eller lytt her:

Elise Landa Omsland kunne ikke gjøre annet enn å se på da datteren Ida på halvannet år tok sats og sprang inn i veggen. Med vilje. Eller da datteren sto opp midt på natten og skrudde av og på lysene gjentatte ganger i alle rom i ­andre etasje.

Vi kan ikke love ketsjup til alle,
men vi lover å servere deg viktige saker hver dag.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Kultur