Annonse
00:00 - 07. juli 2017

Nordstoga med hjertet utapå olajakka

Odd Nordstoga: Mykje Lyd (Universal Music)

Annonse

Ooops. Hva skjedde her? Odd Nordstoga som sitter på en bulldozer i et pukkverk og prater i gåter? Odd Nordstoga som skriver sine egne presseskriv som en syfilisrammet Kristiania-bohem? Mye tyder på at vår mest folkekjære artist har begynt å kjede seg i rollen som alle bestemødres godgutt (se: låten «Kjedelig iblant»). Funnet frem solbrillene fra en skuff og latt håret gro. EP-en Mykje Lyd er full av hjertet-utapå-olajakka-rock, slik Bruce og Tom Petty leverer i sine mest skjødesløse øyeblikk. Kudos for vilje til artistisk forandring og et energisk forsøk, dude!

Ando Woltmann

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Akkurat nå er det opptil 50 prosent rabatt. Bli abonnent
Annonse