Annonse

Annonse

00:00 - 14. juli 2017

Liberté, égalité, Beyoncé

Nynorsk-avisen Framtida har denne uken gjort et sårt etterlengtet stykke journalistisk gravearbeid: Kontaktet alle Norges stortingsrepresentanter og spurt hva de synes om den amerikanske popdronninga Beyoncé. Dette er en del av den internasjonale bevegelsen for å få sannheten på bordet om folkevalgtes forhold til Queen Bey. Her er et lite utvalg av de mest (eller minst) oppsiktsvekkende svarene: Trine Skei Grande (V) «stiller seg nøytral» til Beoyncé (hæ?), Sveinung Stensland (H) «liker henne ikke når hun skråler for mye» (what!), Karin Andersen (SV) «vet ikke noen om hva hun står for (kom igjeeen!). Tor André Johnsen (Frp) svarer bare «Jeg liker Johnny Cash» (fett).

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. For mer godt lesestoff: Bli abonnent

Annonse