Annonse
00:00 - 14. juli 2017

Liberté, égalité, Beyoncé

Annonse

Nynorsk-avisen Framtida har denne uken gjort et sårt etterlengtet stykke journalistisk gravearbeid: Kontaktet alle Norges stortingsrepresentanter og spurt hva de synes om den amerikanske popdronninga Beyoncé. Dette er en del av den internasjonale bevegelsen for å få sannheten på bordet om folkevalgtes forhold til Queen Bey. Her er et lite utvalg av de mest (eller minst) oppsiktsvekkende svarene: Trine Skei Grande (V) «stiller seg nøytral» til Beoyncé (hæ?), Sveinung Stensland (H) «liker henne ikke når hun skråler for mye» (what!), Karin Andersen (SV) «vet ikke noen om hva hun står for (kom igjeeen!). Tor André Johnsen (Frp) svarer bare «Jeg liker Johnny Cash» (fett).

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Kultur