00:00 - 14. juli 2017

La oss danse som Kate Bush

The Most Wuthering Heights Day Ever 2017. Pila, Østre Elvebakke 7, Oslo. 15. juli kl.14.00

Den store Kate Bush-dagen: Lørdag danses det som Kate Bush i «Wuthering Heights» over hele verden. Foto: Getty Images

Det vakte en del oppsikt da titusenvis av mennesker i byer som Berlin, København, Rotterdam, Melbourne, Atlanta og Oslo samlet seg i fellesdans, utkledt som en 19 år gammel Kate Bush. Til den fortsatt like fantastiske låten og videoen «Wuthering Heights», der unge Kate danser på heiene i en rød kjole. I år siktes det på ny verdensrekord i den smått absurde tradisjonen, og du finner frem din indre Bush ved Pila langs Akerselva, lørdag kl. 14.00. Forvent instagramfest og klikkmoro, men først og fremst en hyllest til en bemerkelsesverdig original.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Vi har inntil 20 prosent rabatt for nye abonnenter. Bli abonnent
Annonse