Annonse
00:00 - 28. juli 2017

KLF kommer tilbake!

Annonse

The KLF: Chill Out. Classic Album Sundays m/Per Martinsen. Søndag 30. juli, Kulturhuset, Oslo

23 år etter at duoen brente opp én million pund på en øy utenfor Skottland, er det endelig bekreftet at KLF vender tilbake (riktignok under navnet Justified Ancients of Mu Mu), men en tre dagers «situasjon» kalt «Liverpool: Welcome To The Dark Ages». Kun 400(!) billetter legges ut, men er du ikke blant de heldige, kan du alltids trøste deg sammen med andre tapere i livets lotteri førstkommende søndag. Kent Horne inviterer nemlig den norske elektronikapionéren Per Martinsen til både snakk om og lytt av KLFs klassiker Chill Out.

Ando Woltmann

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse