Annonse

Annonse

00:00 - 07. juli 2017

Jay-Z i alle kanaler

Tidenes drøyeste selvpromotering?

Abonnentene på musikkstrømmetjenesten Tidal ble i forrige uke (og denne) utsatt for den kanskje drøyeste selvpromoteringen hittil: Alle Tidals vanlige nyhetslister, låtlister, videolister og albumlister måtte vike plassen for eieren Jay-Zs nye album 4:44. Spesielt på albumlisten måtte det mye scrolling til for å finne noe annet enn sjefens musikk, siden 14 av albumene som ligger øverst, tilhører rapperen. De femti millioner andre sangene på strømmetjenesten måtte også finne seg i å stille pent i kø bak Jay-Zs ti nye låter. Dette minner om Apples tabbe fra 2014, med plutselig å la U2s album Songs of Innocence ligge installert i alle Iphoner. Kundene kjeftet, Apple angret, men U2 ligger fortsatt klar til spilling i telefonene. Tidal-brukerne får bare håpe på at Jay-Z skjønner tegninga. Tidal skryter av å ha over tre millioner betalende brukere. Nå mister de i alle fall én.

HER !

Annonse