Annonse
00:00 - 28. juli 2017

Hvert Gram teller

Annonse

For noen uker siden sa Anine Kierulf til denne avisen at valgkamp på Facebook er fordummende. Hun kan ikke ha fått med seg Høyres instagramprofil, som er det mest skamløse forsøket på å snakke til kidza siden Jens Stoltenberg kjørte taxi for viral effekt i regi av reklamebyrået Try. En eller annen ungfole vokst opp på internett har gjort om alle partiets innlegg til memer à la «Tagg en venn som er like rask som Bent» (cue Bent Høie med raske solbriller), Torbjørn Røe Isaksen som dabber (google det) og et bilde av en turnébuss med et svært bilde av Erna hvor det står «Årets konsept #Tryvann 2017» – «Noen som er med på rulling i helgen? :D». Notisredaksjonen anslår hype, og dermed valuta for Høyres sosmed-satsing, om 3, 2, 1…

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Kultur