Annonse
00:00 - 28. juli 2017

Ha det, Paint!

Annonse

Det ble en sorgtung uke for internett-LOLle hipstere verden over, etter at det ble kjent at dataprogrammet Microsoft Paint går inn i sitt livs høst – i neste Windows-oppdatering (som passende nok heter Fall, altså høst) har Paint kommet på listen over programmer som ikke lenger vil utvikles. Dermed kan det hende at den flotte trenden med å hedre digitale barndomsminner med hippe plakater snart er over. Eller de vil i alle fall ikke bli laget på autentisk paint-programvare. Og da kan det jo være det samme.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Kultur