Annonse
00:00 - 14. juli 2017

Det store pizzamysteriet

Whatever happened to pizza at McDonald’s

Annonse

Du har vel hørt gjennom Serial, er ferdig med Crimetown og har tørket tårene etter S-Town. Du har kanskje til og med pløyd gjennom Uløst og Purk eller skurk for å døyve abstinensene. Ja, det er vel NESTEN så du er lei av å høre deg selv snakke om det. Heldigvis er det en ny detektiv-podcast som tør undersøke strukturelle feil i samfunnet, fortalt gjennom et medrivende narrativ: «Whatever happened to pizza at McDonald’s?» I hver episode ringer programleder Brian Thompson en McDonald’s-filial og spør hvorfor fastfood-kjeden ikke lenger selger pizza, noe han er overbevist om at de gjorde før. Kino for ørene.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Akkurat nå er det opptil 50 prosent rabatt. Bli abonnent
Annonse