Annonse
00:00 - 07. juli 2017

Dans, dans, dans oppå kollen

Bysommer på Grefsenkollen + Move # 4 på Blå. Fredag og lørdag, 7. og 8. juli.

Annonse

God helg for de danseglade i Oslo. På fredag avholdes det halvårlige klubbkonseptet Move for fjerde gang, en utflippa opplevelse i ny elektronisk musikk og visuelle uttrykk, der kunstnere og DJ-er improviserer frem kveldens innhold både ute og inne på Blå i Brenneriveien. Dagen etter karer du deg opp på Oslos tak og fortsetter dansingen når Det Gode Selskab arrangerer Bysommer på Grefsenkollen. Tolv timer med konserter, DJ-er, kunst og markapizza. I tillegg blir det kosmisk yoga for dem som måtte trenge en quickfix med energi. Hva er det man sier igjen? Når streiten er borte danser byrottene på taket?

Ando Woltmann

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Akkurat nå er det opptil 50 prosent rabatt. Bli abonnent
Annonse