Annonse
00:00 - 28. juli 2017

Bøy og Tøyen

Norges mest evig unge-og-lovende landskapsarkitekter tar steget over i de byggendes rekker.

Enkelt design, variert bruk: Lala Tøyen har skapt en utendørs gym som er både estetisk tiltalende og utpreget brukervennlig. Både for folk som vil leke, trene - eller bare sette seg nedpå litt.
Annonse

I snart ti år har det vært en etablert sannhet: Lala Tøyen er annerledes. Der andre landskapsarkitekter pusler med blomsterbed, har Lala Tøyen konsentrert seg om bygater. Der andre har bygd støttemurer, har Lala brydd seg om mennesker. Andre planter syriner, Lala planlegger for sykler.

Og når vi ankommer Ammerudgymmen denne tirsdagsmorgenen, synes det da også åpenbart at Iwan Thomson er daglig leder for en suksessbedrift fra den ferske siden av årtusenskiftet. Kledd som definisjonen på normcore fremstår han i væren og vesen som selve legemliggjøringen av flat struktur og tverrfaglig samarbeid, og av et kontor som setter folk først og form etterpå.

– Mjo, slik er det kanskje fortsatt, sier Thomson. – Meeen …

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.