Annonse
00:00 - 19. mai 2017

Kritikk til etterfølgelse

Annonse

Tre tekster er kandidater til å kåres som årets kritikk under Festspillene i Bergen. Morgenbladet er representert med Julian Blaues «Allkunstverk Volksbühne 1992–2016: Hvil i krig», som sto her i avisen i august, mens Hild Borchgrevink er nominert for sin anmeldelse av Stefan Herheims La Cenerentola. Vi benytter anledningen til å anbefale alle å oppsøke kandidat nummer tre på Periskop.no: 17-åringen Hanne Johnes morsomme, kritiske og klartalte rapport om å være den eneste ungdommen på en oppsetning som angivelig var rettet mot barn og unge – et stykke om seriemorderen Marc Dutroux.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. For mer godt lesestoff: Bli abonnent
Annonse

Sommerkampanje med 50% rabatt på abonnement. Trykk her for bestilling.