Annonse

Annonse

00:00 - 19. mai 2017

Hva er norsk kultur???

Dagen etter nasjonaldagen serverte Mathallen i Oslo Dagen derpå-poké bowls, og notisredaksjonen tillater seg å spørre: når ble markedsjippomat fra Hawaii den klassiske retten å døyve nasjonaldagsbakrusen med? Og forresten… bakrus? Mathallen lovet også «egen dagen derpå-punsj, og annen drikke både med og uten alkohol (hva enn du trenger for å reparere etter gårsdagens 17. mai-feiring).» Dette er det verste deres trofaste notisskribenter har hørt siden de kom til skade for å feire 17. mai i New York en gang, hvor mange finansgutter på syvogtyve sto i skreddersydde dresser og gaula «Seven Nation Army» og den egenkomponerte låta «vi / tjener mer penger enn alle dere, vi / tjener mer penger enn alle der» «– Hei, Preben, ro ned litt ‘a».

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. For mer godt lesestoff: Bli abonnent

Annonse

Sommerkampanje med 50% rabatt på abonnement. Trykk her for bestilling.