Annonse

Annonse

00:00 - 21. april 2017

Da og nå

Dagsavisen er i endring – det kan alle som har prøvd å forstå den mystiske nye forsiden deres, «Da», attestere for. Er de misunnelige på DN, som bare omtales i forkortet versjon? Er det et skjult budskap om at avisen er infiltrert av russere, og nå er blitt ja-folk? Enda mer forvirrende blir det med filialavisen Fremtiden, for nå står det «Da Fremtiden», og vi har lært at unntaket fra regelen om «den gang da og hver gang når» er nettopp i fremtiden. I alle fall. Det vi egentlig ville melde om, er at Dagsavisen har ansatt Farmen-deltageren Stine Hartmann, med en bakgrunn fra ukeblader som Topp og KK, som «eventansvarlig». Ta-DA! Vi gleder oss til å se om de kan konkurrere i underskogen av svindyre supperåd noen av de store avisene har begynt å arrangere rundt om i Oslo.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. For mer godt lesestoff: Bli abonnent

Annonse