Annonse
00:01 - 13. januar 2017

Lyden av Lagos

Doing It In Lagos: Boogie, Pop & Disco in 1980s Nigeria (Soundway Records)

Annonse

Skal du danse denne helgen? Her har du vinneroppskriften. Samlingen Doing It In Lagos: Boogie, Pop & Disco in 1980s Nigeria er akkurat hva tittelen lover, og oppsummerer et tiår der Fela Kutis enorme afrobeat-skygge hadde begynt å blekne. En ny generasjon nigerianske artister retter sitt musikalske blikk mot USA, med et ubeskrivelig funky resultat. Farlig smitsomme og ikke uten brodd. Frem­overlente og sjarmerende. Soundway fortsetter å tilgjengeliggjøre klassikere fra ulike verdenshjørner.

Ando Woltmann

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.