Annonse
00:00 - 06. januar 2017

Improvisert tiårsfest

Annonse

Pøkk: Tiårsjubileumskonsert. TKM Gråmølna, Trondheim, 11. januar, klokken 18.30.

I 2008 var jeg på min første Pøkk-konsert (Peter Brötzmann/Paal Nilssen-Love duo). Konsertserien med improvisert musikk ble startet året før av trommeslager Gard Nilssen, mens han gikk på jazzlinjen i Trondheim. Siden har driften blitt besørget av blant andre Anja Lauvdal og nyslått Motorpsycho-trommis Tomas Järmyr. 11. januar feirer de seg selv med gamle styremedlemmer i et all-star band. Optimalt!

Stian Stakset

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.