00:01 - 13. januar 2017

Hustruer og geniale menn

Filmens kunstneriske potensial. Kunstakademiet i Tromsø, 18. januar kl. 12.

Under Tromsø Internasjonale Filmfestival vil også kunstmiljøet være med, og onsdag 18. januar arrangeres et åpent seminar på Kunstakademiet om «filmens kunstneriske potensial anno 2017». Det starter med en paneldebatt, der filmskaper Lene Berg møter Kalle Boman, professor i filmvitenskap. Senere snakker filmskaper Anja Breien om en mulig fjerde film i Hustruer-serien, og den svenske regissøren Fijona Jonuzi viser klipp fra sin kommende film Den største, som undersøker «det mannlige geniet» ved å la to kvinner fremstille skuespilleren Mikael Persbrandt og regissøren Thommy Berggren.

Oda Bhar

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Vi har inntil 20 prosent rabatt for nye abonnenter. Bli abonnent
Annonse