Annonse
00:01 - 13. januar 2017

Fra Ultima til jubileum

Annonse

Komponisten Lars Petter Hagen skal lede arbeidet med Oslo-Filharmoniens hundreårsjubilum, som markeres i sesongen 2019/2020. Hagen har vært direktør og kunstnerisk leder i samtidsmusikkfestivalen Ultima siden 2009, og skal også lose i land årets festival. 2016-programmet viste at Hagens samtidsbegrep spenner fra Beethoven til Jenny Hval, så det er grunn til å tro at hundreårsfeiringen blir blant de spenstigere av slaget.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.