Annonse
00:01 - 02. desember 2016

Trygt og godt

Hilma Nikolaisen kunne godt gjort livet mer utrygt for lytterne.

På egne ben: Hilma Nikolaisens solodebut presenterer en musiker som nå ønsker skape sitt eget uttrykk. Foto: Julia Naglestad
Annonse

Hilma Nikolaisen beskrives ofte som Norges svar på Nico, og da ikke han som har en duo med Vinz – men som den tyske artisten kjent fra The Velvet Underground og Andy Warhols 60-tall. Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor, når man ser den lange og blonde luggen, tunge øyesminken og pologenseren på svarthvitt-coveret til Nikolaisens solodebut Puzzler.

Vokalen bærer også hint av den melankolske rocken fra snart femti år tilbake. Nikolaisen har alltid utstrålt en slags coolhet, med sin uanstrengte stemme og tilbakelente spillestil.

Kanskje mest kjent som bassist i bandet Serena Maneesh, men også som vokalist i punkbandet Umbrella og popsnekkerne Loch Ness Mouse, er det med en solid erfaring i feltet at hun gir ut sitt første soloalbum.

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.