Annonse
08:52 - 02. desember 2016

Souvenir fra forsømt London-tur

Kate Bush: Before The Dawn (Fish People/Warner)

Annonse

Listen over konserter man skulle opplevd blir faretruende lengre for hver eneste kveld tilbragt med Netflix, og Kate Bushs monumentale comeback til scenen i 2014 troner fortsatt øverst. 22 utsolgte kvelder i Hammersmith Apollo, med et av populærmusikkens største genier i fri kunstnerisk dressur … Sukk. Denne uken foreligger opptaket – i skrivende stund på god vei til å bli hennes første topplassering i hjemlandet på nesten 30 år. Triple live-album bevilges gjerne begrenset med spilletid på anlegget her, men Before The Dawn er i hvert fall en berettiget påminnelse om hvilken idiot man var som ikke bestilte den London-turen. La det aldri skje igjen!

Ando Woltmann

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

«Hun setter seg på beaten, og eier den.»