Annonse
00:00 - 23. desember 2016

Beach Boys og Rocky

Når du plutselig mangler en gave, er bensinstasjonen ofte nærmeste butikk. Men hvordan står det til med bensinstasjonens kultursortiment i den digitale tidsalder?

Ikke bare bensin og motor: Hvis katastrofen inntreffer kan man fortsatt kjøpe julegaver langs norske landeveier. Til venstre juletreet hos Circle K, avdeling Sekkelsten. Til høyre med­arbeider Karoline Gundersen.
Annonse

Det er lille julaften. Du kjører rolig på landeveien, på vei hjem til jul. Kanskje med et sovende barn i baksetet, deilig jazz på anlegget. Plutselig dukker et ansikt opp på netthinnen. En glemt onkel, en tremenning fra Amerika, et nytt bonusbarn, en ny svoger med nytt kjønn – plutselig panikk! Du har ingen gave!

Eller kanskje er det andre juledag, du skal i selskap, bacalao og juleøl står snart på bordet. To dager før pakket du opp en gave fra dagens vert, og selv hadde du ikke kjøpt noenting – panikk, nok en gang! 

Kanskje er det til og med nyttårsaften, eller enhver annen dag i året. Du er på vei fra a til b i bil, du vet du burde hatt med deg gave, men har intet. Du er travel, har ikke tid til å svinge nedom byen. 

Annonse