Annonse
00:00 - 14. oktober 2016

Ufritt spillerom

Teateret er et upålitelig miljø for å teste vår frie vilje.

Spørsmål og svar: Skuespiller Marie Blokhus tar en DNA-test. Foto: L-P Lorentz
Annonse

Fridomens vegar stiller spørsmålet om det å leve i et prestasjonssamfunn, hvor vi stadig vekk utsettes for tester, står i veien for vår individuelle frihet. Publikum involveres direkte ved å deles inn i quiz-lag som i løpet av forestillingen skal svare på en rekke spørsmål. Harmløs moro, eller står det noe mer på spill her?

Den integrerte baren til tross: det at scenerommet ser ut som venteværelset til en offentlig etat, tyder på at dette er noe annet enn en avslappende quizkveld i teatret. Og de geometrisk mønstrede vestene quizlederne Marie Blokhus, Ane Dahl Torp og Joachim Rafaelsen er kledd opp i, forsterker dette inntrykket.

 

ALLEREDE ABONNENT?
Begrenset sommertilbud
Inntil 50 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse