00:00 - 21. oktober 2016

Jon Refsdal Moe om Negativt Lederforum

Negativt Lederforum er opprettet, skriver Jon Refsdal Moe.

I går ettermiddag, da jeg spaserte hjem i høstløvet for å skrive denne spalten, tikket denne meldingen inn på telefonen min:

Har en idé til nytt lederforum. Ingen positiv tenkning, endringsledelse og gründerspirit. Bare ren og skjær klaging. Kommer til å bli en kjempesuksess. Arbeidslivets svar på mannegruppa Ottar. Blir du med?

Selvfølgelig ble jeg med. Negativt Lederforum (NLF) er allerede etablert, og vi har medlemmer oppe til vurdering uten at de vet selv. Inntil videre har vi slagside mot et innsnevret kulturfelt mellom Carl Berner og Majorstuen, men vi er interesserte i alle typer kompetanse. Det viktigste er at man er negativ, og villig til å omsette sin negativitet i handling. Derfor er flere i vår omgangskrets allerede vraket fra vårt forum, folk som nok kan posere som veltilpasset negasjon i private sammenhenger, men som i neste øyeblikk kan observeres smilende på vei opp trapper med cellofanpakkede blomster i den ene hånden og Linda Hofstad Helleland, eller noe i den dur, i den andre.

Annonse