Annonse
00:00 - 01. juli 2016

Houellebecqs hund

Annonse

«Det er ikke et innfall, det er en sann utstilling.» Det skriver magasinet Le Nouvel Observateur om forfatteren Michel Houellebecqs siste kunstneriske prestasjon, en utstilling i det storslåtte Tokyo-palasset i Paris, som åpnet samme dag som britene stemte seg ut av EU. Forfatterens fotografier og installasjoner, samt verker fra inviterte kunstnervenner som Iggy Pop, er utstilt i hele 18 rom, og ett av dem er viet kunstnerens hund (bildet). Houellebecq var så nervøs før åpningen at han tilbragte siste natt på en sofa i et av utstillingsrommene. Men ingen fare, utstillingen får gode anmeldelser i fransk presse, og kan sees frem til 11. september.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Vi har inntil 10 prosent rabatt for nye abonnenter. Bli abonnent
Annonse