00:00 - 29. juli 2016

Alt er love

Ingen regler, ingen stil og vær så snill å ikke bruke ordet «trend»: For designduoen Kråkvik & D’Orazio er interiøret et fritt felt for utforskning av personlig smak. Vi dro på hjemmebesøk for å se hvordan dette fungerer i praksis.

Arbeidsrom: Den blanke malingen en halvmeter opp fra benkeplaten understreker at kjøkkenet er et sted hvor søl er lov. Kun ett lite bilde gjør at veggen virker enorm.

– Ha-ha, jeg ville male taket i samme farge også, men jeg fikk ikke lov av Jannicke.

Alessandro d’Orazio ler frydefullt og peker opp på rosetter og stukkatur over hodene våre. Der oppe er det hvitt, mens resten av stuen er malt i en slags blålig, blygrå tone. Ikke bare vegger, men listverk, vinduskarmer, sprosser og dører.

– Er ikke det fint, da? smiler Alessandro.

Annonse