00:00 - 01. juli 2016

Dannelsesdirektøren

Skoleelever bør fylles med purpose og passion, ifølge Lin Marie Holvik. Hun blir første direktør for Kulturtanken, regjeringens nye storsatsing.

Teknooptimist: Lin Marie Holvik har vært en foregangsfigur for teknologi i skolen. Hun tror ikke nettkulturen vil gå på bekostning av elevers interesse for klassisk dannelse. – Det er en motsetning som ikke finnes. Dette blir sagt om alt som er nytt, sier hun.

Hva er Kulturtanken?

– Hva er Kulturtanken? Ja, det kan du si. Kulturtanken skal være kombinasjonen av det som har vært Rikskonsertene og Den kulturelle skolesekken. Vi skal sørge for at barn og unge får god, relevant og utfordrende tilgang på kunst og kultur i skolen. Fra barneskolen til videregående.

Ble du headhuntet? Navnet ditt stod ikke på søkerlisten.

Annonse