00:00 - 04. mars 2016

Vulgær New Age og tyrkisk merskum

Historiens første «Den gylne L – årets beste liner notes» gikk til Mystik Face, og Beglomegs plate Eurokrjem. Bli bedre kjent med den mystiske vinneren i dette intervjuet.

Mystik takker: «Vi trenger kultur. Dess mer kultur som puttes i lomma, dess bedre. Vi er jo ikke dyr heller, men jeg skulle gjerne vært en ørn, fri og stilig. Mere i lomma, og dess flere lommer på shortsen, dess lengre avstand til naturen». For sikkerhets skyld: bildet er manipulert.

Hvem er egentlig Mystik Face?

Det visste ikke juryen, da den for to uker siden stemte frem vinneren av Den gylne L – årets beste liner notes. Men Mystik Face’ omslagstekst på Beglomegs album Eurokrjem var likevel såpass fascinerende i sin annerledeshet, at den gikk av med seieren. Prisutdelingen ble gjennomført ved at Morgenbladets anmelderkorps samt et knippe platebutikker og selskaper ble bedt om å nominere kandidater. Ut fra dette endte vi med en liste på seks nominerte, hvorpå en jury på Morgenbladets kontor avla stemmer.

Denne uken overleverte vi premien – et diplom og et gavekort på platebutikken Big Dipper – til den glade prisvinneren. Herr Face ønsket imidlertid å la sine liner notes tale for seg, og overlot selve intervjuet til bandet Beglomeg. Her er svarene, sendt på mail:

Annonse