Annonse
00:00 - 04. mars 2016

Vulgær New Age og tyrkisk merskum

Historiens første «Den gylne L – årets beste liner notes» gikk til Mystik Face, og Beglomegs plate Eurokrjem. Bli bedre kjent med den mystiske vinneren i dette intervjuet.

Mystik takker: «Vi trenger kultur. Dess mer kultur som puttes i lomma, dess bedre. Vi er jo ikke dyr heller, men jeg skulle gjerne vært en ørn, fri og stilig. Mere i lomma, og dess flere lommer på shortsen, dess lengre avstand til naturen». For sikkerhets skyld: bildet er manipulert.
Annonse

Hvem er egentlig Mystik Face?

Det visste ikke juryen, da den for to uker siden stemte frem vinneren av Den gylne L – årets beste liner notes. Men Mystik Face’ omslagstekst på Beglomegs album Eurokrjem var likevel såpass fascinerende i sin annerledeshet, at den gikk av med seieren. Prisutdelingen ble gjennomført ved at Morgenbladets anmelderkorps samt et knippe platebutikker og selskaper ble bedt om å nominere kandidater. Ut fra dette endte vi med en liste på seks nominerte, hvorpå en jury på Morgenbladets kontor avla stemmer.

Denne uken overleverte vi premien – et diplom og et gavekort på platebutikken Big Dipper – til den glade prisvinneren. Herr Face ønsket imidlertid å la sine liner notes tale for seg, og overlot selve intervjuet til bandet Beglomeg. Her er svarene, sendt på mail:

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Kultur