00:00 - 04. mars 2016

«Globaltronica» fra Gjøvik

– Bylarm skal ikke lulle norsk musikkbransje til døde, sier programsjef Joakim Haugland.

«Alle skal med»: … kan ikke være slagordet til det Oslo-baserte, proffe, internasjonale Bylarm, ifølge programsjef Joakim Haugland.

– Jeg må bare spørre først: er rocken død?

– Nei. Jeg vil si at den er inne i en bølgedal. Men den er ufattelig kjedelig, den diskusjonen. Det finnes jo folk, som Bernt Erik Pedersen i Dagsavisen, som har skrevet tekster hvor han virkelig henretter rocken: Den er over, det finnes ingen håp, den er over, den kommer aldri tilbake igjen. Jeg synes det er merkelig at Bylarm får skylda. Jeg bare sa at det var mindre rock i omløp, og så ble det hysteri. De folka som interesserer seg for rock, de står liksom på barrikadene og kjemper for et eller annet. En livsstil eller noe.

– Hvordan er den da?

Annonse