Annonse
10:40 - 19. februar 2016

Adjø til papir

Annonse

Det holdt i 30 år, men 26. mars kommer den ganske gode engelske avisen The Independent med sitt siste nummer på papir. Avisen, som ble startet av avhoppere fra den erkekonservative tungvekteren The Daily Telegraph i 1986, var først ute med å gå fra fullformat til tabloid, og nå har avisens russiske eier Evgeny Lebedev valgt å prøve lykken med en rent digital utgivelse. London-reisende nordmenn bør stålsette seg for å støte på en skytteltrafikk av delegasjoner fra Schibsted og Aller.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.