Annonse
00:00 - 08. januar 2016

Knut Schreiner til Tidal

Foto: Marc Broussely/Getty Images
Annonse

Flere har merket seg Knut Schreiners engasjement i debatten om strømming av musikk. Nå har gitaristen, sosiologen og Morgenbladet-skribenten siden 2010 fått jobb som redaktør i strømmetjenesten Tidal. «Jeg elsker å skrive om og formidle musikk. Å jobbe redaksjonelt hos TIDAL gir en unik mulighet til å kombinere dette med mine erfaringer fra norsk musikkliv,» sa Schreiner i pressemeldingen.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.