Annonse
00:00 - 08. januar 2016

Journalistens drøm

Annonse

Skulle på reportasje til Argentina, mellomlanding i Beo­grad. To dagers stopover, rakk en tur til Mostar. I Mostar: Plommesprit, gamle kjente, elektronika, sovnet på sofaen. Neste dag, en titt på billetten – å nei! Flyet til Argentina gikk i går. Inn på nettet, ny billett, 8000 kroner rett ut, angst, hva vil Morgenbladets sjefer si? Flyet går om fem timer, fra Beograd, rett i bilen, men broene i Mostar er trange, masse biler, rekker ikke flyet, panikk, hva med reportasjen, kan dette bli noe gonzogreier… Et rykk, pang, hva skjer? Svett, kald, dynen på gulvet, hjemme i Norge i juleferien.

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 40 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse