Annonse
00:00 - 08. januar 2016

Et manglende mellomledd

Annonse

Da diskusjonene om årets album 2015 raste, ble LoneLadys tidligere gitarist Keith Levene av en eller annen grunn googlet. Det viste seg at Levene, med bakgrunn fra The Clash og PiL, hadde vært roadie for Yes og ultrafan av gitarist Steve Howe. Altså er det kun ett ledd mellom Johnny Rotten og den mest proggete progen. Ingen nyhet akkurat, men Punx og Sverre Knudsen, 1979 må likevel skrives om.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.