Annonse
10:48 - 09. januar 2015

Blanke ark og fargestifter

Hva blir viktigste sak i 2015? Her er Kultur-Norges oppfordringer til kultur­ministeren. 

Alt du vil ha: Hører kulturminister Thorhild Widvey suset over furua?
Annonse

Mandag morgen satt kulturminister Thorhild Widvey i studio i NRK P2s Kulturnytt. Hun ble spurt om hva som var viktigste målsetning for 2015. Svaret: å få enda mer privat kapital inn i kulturlivet.

Deler Norges kulturliv Widveys oppfatning av hva som er viktig i året som kommer? Morgenbladet har spurt et knippe aktører: Hva er viktigste kulturpolitiske sak i 2015? Hvor brenner det mest?

– Det brenner noe inn i granskauen med revideringen av åndsverksloven, problematikken rundt Norwaco og implementeringen av artikkel 13 i det audiovisuelle mediedirektivet, sier Marianne Kleven, forbundsleder i fagorganisasjonen Norske Filmregissører.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.