Annonse
00:00 - 04. desember 2015

Så mange spørsmål

Foto: ElLen Lande Gossner
Annonse

Under et besøk i Trondheim nylig ble det mimret om en konsert på nittitallet, der et medlem av det ganske populære rockebandet Ricochets moret seg med å tømme et brannslukningsapparat i et nyoppusset lokale. Spørsmålet meldte seg, som det gjerne gjør: Hvor ble det av dem? I D2 forleden leser vi at gitarist Alexander Kloster-Jensen nå er med å åpne en sykkelbar i Oslo. Betyr det at sykkel er den nye rocken? Og er da rock den gamle sykkelen? Må vi i så fall begynne å rocke med hjelm?

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.