Annonse
00:00 - 06. november 2015

Krever at andre krever billett

Annonse

Erlend Høyersten, direktør ved kunstmuseet Aros i Aarhus, nøyer seg ikke med å kreve kutt i statsstøtten til museer her hjemme. Også i sitt nye hjemland agiterer Høyersten for at andre må skaffe seg nye inntektskilder. Sammen med direktørene for to andre Aarhus-museer sier han i Politiken at det er urimelig at Nationalmuseet og Statens Museum for Kunst i København er gratis å besøke når de som alle landets museer må kutte to prosent i budsjettene. Det er Folketinget som har bestemt at de to københavnerne skal gi fri entré.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.