Annonse
10:56 - 09. januar 2015

Nå også om klima

Annonse

GUDSTJENESTER

Gudstjenester er hipt! Responsen på Morgenbladets serie med gudstjenesteanmeldelser tyder i alle fall på det. Og nå jubler vi igjen: Under den pågående Klimafestivalen §112 er klimagudstjenester et fast innslag. Festivalen, som begynte allerede bitte lille julaften, har arrangert klimagudstjenester i Bodø og Hamar. Gikk du glipp av dem? På søndag vil koblingen mellom skriften og klimakampen utdypes i Tromsø domkirke, Lillehammer kirke og Grinilund kirke i Bærum. I tillegg slår Drammen på stortrommen, der vil alle kirkene holde klimagudstjeneste denne søndagen.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.