Annonse
10:56 - 09. januar 2015

Nå også om klima

Annonse

GUDSTJENESTER

Gudstjenester er hipt! Responsen på Morgenbladets serie med gudstjenesteanmeldelser tyder i alle fall på det. Og nå jubler vi igjen: Under den pågående Klimafestivalen §112 er klimagudstjenester et fast innslag. Festivalen, som begynte allerede bitte lille julaften, har arrangert klimagudstjenester i Bodø og Hamar. Gikk du glipp av dem? På søndag vil koblingen mellom skriften og klimakampen utdypes i Tromsø domkirke, Lillehammer kirke og Grinilund kirke i Bærum. I tillegg slår Drammen på stortrommen, der vil alle kirkene holde klimagudstjeneste denne søndagen.

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 40 % rabatt
ved kjøp av abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

«Vi fikk 24 timer på å avpublisere intervjuet. Hvis ikke ville vi bli blokkert i Russland.»
«Det er lite nytt å hente og veldig retro-konservativt.»