Annonse
10:17 - 02. januar 2015

Friluftslivets år

Annonse

2015

Er det ikke Munch så er det Ibsen, Hamsun, Prøysen, Sydpolen, stemmeretten, saksofonen eller 1814. Men hva med 2015? Er det noen store jubileer i 2015? Jo, det er noen, men foreløpig mangler litt av schwungen fra de siste årene: Bergen-filharmonien er 250 år, og Kulturrådet er 50 år. Ellers feirer Norges gymnastikk- og turnforbund sitt 125-årsjubileum, og 2015 er dessuten utropt til Friluftslivets år. Det siste i regi av Klima- og miljødepartementet, og et overordnet mål er å skape «økt deltakelse i friluftsliv i alle deler av befolkningen». Vi håper det gjelder for regjeringen også.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Mer fra Kultur

Magnus er et forbilledlig kompakt stykke norsk tv-komikk.