Annonse
12:34 - 19. desember 2014

Rosa oppbrudd

Kunsten glipper unna når Nicki Minaj bretter ut følelsene for første gang.

Rosatoner: Der andre kvinnelige popstjerner har flørtet med det vulgære, har Nicki Minaj omfavnet det og gjort det til sitt eget. Foto: Howard Huang
Annonse

ANMELDELSE

«I had to reinvent» er de første ordene vi hører på Nicki Minajs tredje album, The Pinkprint. Og derfra går bekjennelsesraset.

Vi møter en Minaj som ikke stoler på andres ord, en Minaj som ønsker seg barn, nå! straks!, og angrer på at hun ikke gikk helhjertet inn i en forlovelse som nå er brutt, en Minaj som sliter med dårlig samvittighet for at hun ikke tok seg av en fetter som nå er død, for en abort hun tok for seksten år siden. Hvordan hun takler det? Som de fleste andre. Hun tar en pille og svelger den ned. Alt dette skjer i første låt. Og det fortsetter.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.