Annonse
05:00 - 11. januar 2013

Lady Dada

Er det mulig å forstå Hanne Nabintu Herland med andre begreper enn de kunsthistoriske?

Trenger dypere inn: Hanne Nabintu Herland lokker frem den religiøse ekstremisten i sesongens første gjest i første episode av Herland Usensurert.
Annonse

Grovt forenklet etterlot mellomkrigstidens dada-bevegelse i europeisk kunstliv seg to viktige nyvinninger. Det ene var den planlagt irrasjonelle handlingen som kunstnerisk virkemiddel. Det andre var en utvidelse (men også internalisering) av begrepet Gesamtkunstwerk, til en grad hvor samtlige deler av kunstnerens liv og gjøren ble innlemmet i et pågående kunstverk.

 

Vandrende kunstverk. Hva har dette med Hanne Nabintu Herlands nye tv-serie for den kristne kanalen Visjon Norge å gjøre? Ganske mye.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.