Annonse
15:25 - 28. november 2013

En gang så barberte hun hodet sitt

Vi trenger ikke et personlig Britney-album. Bare et skikkelig solid et.

Personlig, lissom: Britney Spears‘ nye plate fungerer ikke som et reflektert vitnesbyrd fra en moden skandaleprinsesse, hvis noen skulle håpe på det. Foto: Jason Kempin/NTB Scanpix
Annonse

I likhet med 80 prosent av alle popalbum som gis ut, er Britney Jean blitt promotert med løfter om «artistens mest personlige album til nå». I et håndskrevet brev til fansen, beskrev Britney Spears selv hva hun ønsker å formidle med platen: «Jeg vil vise dere de forskjellige sidene av Britney Spears. Jeg er en artist. Jeg er mor. Jeg er morsom. Jeg er din venn! Jeg er Britney Jean.»

Om det er fordi artisten i henne har tatt for mye plass i studio er uvisst, men selv om man skulle ønske at den begredelige will.i.am-duetten «It Should Be Easy» var en spøk, kommer ikke ordene moderlig og morsomt til å bli nevnt igjen i denne teksten.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.