Annonse
13:45 - 20. desember 2013

Distribusjon med visjon

Musikk minus mellomledd er lik musikk.

Selvgjort: Det meste er gjort av Talib Kweli selv i forbindelse med utgivelsen av Gravitas. Foto: NTB Scanpix
Annonse

Da hiphop-artisten Talib Kweli tidligere i år ble intervjuet i det britiske magasinet Huck, ble han bedt om å definere et vellykket album. Svaret hans var enkelt og langt fra kravstort: «Et album som kommer ut.»

Han forklarte videre at i dagens klima er et album du får kjøpt i butikken et vellykket album, der artisten burde gratuleres og klappes på skulderen. Intervjuet ble gjort i forbindelse med albumet Prisoner Of Conscious, som skulle vise seg å være det første av to Kweli-utgivelser i 2013.

Et begrep han lot være å definere, var butikk. Nå er han tilbake med Gravitas, et album du hverken får kjøpt på Platekompaniet eller i Itunes.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.