Annonse
12:22 - 04. juli 2013

Utvist etter sjokoladenasking

Annonse

Nylig ble en rumener knepet på vei ut av Rema 1000 i Skien med lommen full av sjokolade – hele 25 stykker. Politiadvokat Gunstein Bjørgum i Telemark politidistrikt sier til avisen Varden at de nå jobber for å få utvist sjokoladetyven. Artikkelen spesifiserer ikke hva slags sjokolade den godtehungrige rumeneren tok med seg. Var det kanskje Freia melkesjokolade – 25 små stykker Norge? I så fall må tyveriet ses som et ærlig forsøk på å integrere seg, og det eventuelle utsendelsesvedtaket må stoppes.

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 40 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

«Hun setter seg på beaten, og eier den.»