Annonse
12:22 - 04. juli 2013

Utvist etter sjokoladenasking

Annonse

Nylig ble en rumener knepet på vei ut av Rema 1000 i Skien med lommen full av sjokolade – hele 25 stykker. Politiadvokat Gunstein Bjørgum i Telemark politidistrikt sier til avisen Varden at de nå jobber for å få utvist sjokoladetyven. Artikkelen spesifiserer ikke hva slags sjokolade den godtehungrige rumeneren tok med seg. Var det kanskje Freia melkesjokolade – 25 små stykker Norge? I så fall må tyveriet ses som et ærlig forsøk på å integrere seg, og det eventuelle utsendelsesvedtaket må stoppes.

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.