Annonse
12:22 - 04. juli 2013

Utvist etter sjokoladenasking

Annonse

Nylig ble en rumener knepet på vei ut av Rema 1000 i Skien med lommen full av sjokolade – hele 25 stykker. Politiadvokat Gunstein Bjørgum i Telemark politidistrikt sier til avisen Varden at de nå jobber for å få utvist sjokoladetyven. Artikkelen spesifiserer ikke hva slags sjokolade den godtehungrige rumeneren tok med seg. Var det kanskje Freia melkesjokolade – 25 små stykker Norge? I så fall må tyveriet ses som et ærlig forsøk på å integrere seg, og det eventuelle utsendelsesvedtaket må stoppes.

Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Kultur