Annonse
11:42 - 25. juli 2013

Trollkrem

Annonse

Trollburlesk dans i fjæra, noe stort og litt skummelt i hønsenetting og brutal, minimalistisk, melankolsk eufori. Det er en brøkdel av hva det omreisende konseptet Trollkrem byr på av performance, live-kunst, skulptur, lyd og bilde dersom du forserer måkebæsj og kampesteiner ut til Paulsenkaia i Bjørvika fredag 27. juli. Og ønsker du et selvportrett denne aftenen: Lisa Stålspets kommer med «store, kulerunde trollglugger og hjelper deg med å ta skikkelig fint, perverst, trollsk selfie.» Se opp for blitzen – ikke bli forvandlet til en kampestein.

Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.