Annonse
11:42 - 25. juli 2013

Trollkrem

Annonse

Trollburlesk dans i fjæra, noe stort og litt skummelt i hønsenetting og brutal, minimalistisk, melankolsk eufori. Det er en brøkdel av hva det omreisende konseptet Trollkrem byr på av performance, live-kunst, skulptur, lyd og bilde dersom du forserer måkebæsj og kampesteiner ut til Paulsenkaia i Bjørvika fredag 27. juli. Og ønsker du et selvportrett denne aftenen: Lisa Stålspets kommer med «store, kulerunde trollglugger og hjelper deg med å ta skikkelig fint, perverst, trollsk selfie.» Se opp for blitzen – ikke bli forvandlet til en kampestein.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
2000,-
per år
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Inkluderer alt stoffet du finner i papiravisen, i tillegg til saker du kun finner på nett. Du har også tilgang til eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.