Annonse
11:42 - 25. juli 2013

Trollkrem

Annonse

Trollburlesk dans i fjæra, noe stort og litt skummelt i hønsenetting og brutal, minimalistisk, melankolsk eufori. Det er en brøkdel av hva det omreisende konseptet Trollkrem byr på av performance, live-kunst, skulptur, lyd og bilde dersom du forserer måkebæsj og kampesteiner ut til Paulsenkaia i Bjørvika fredag 27. juli. Og ønsker du et selvportrett denne aftenen: Lisa Stålspets kommer med «store, kulerunde trollglugger og hjelper deg med å ta skikkelig fint, perverst, trollsk selfie.» Se opp for blitzen – ikke bli forvandlet til en kampestein.

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Kultur

Disse intellektuelle tradisjonene er fullstendig ignorert innenfor akademia