Annonse
11:42 - 25. juli 2013

Trollkrem

Annonse

Trollburlesk dans i fjæra, noe stort og litt skummelt i hønsenetting og brutal, minimalistisk, melankolsk eufori. Det er en brøkdel av hva det omreisende konseptet Trollkrem byr på av performance, live-kunst, skulptur, lyd og bilde dersom du forserer måkebæsj og kampesteiner ut til Paulsenkaia i Bjørvika fredag 27. juli. Og ønsker du et selvportrett denne aftenen: Lisa Stålspets kommer med «store, kulerunde trollglugger og hjelper deg med å ta skikkelig fint, perverst, trollsk selfie.» Se opp for blitzen – ikke bli forvandlet til en kampestein.

ALLEREDE ABONNENT?
Begrenset sommertilbud
Inntil 50 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse