Annonse
12:22 - 04. juli 2013

Som hund, så menneske

Annonse

Endelig kan vi dokumentere det mange har tenkt på i årevis: Ligner ikke veldig mange hundeeiere på sine firbente bestevenner? Den sveitsiske fotografen Sebastian Magnani har kledd opp flere hunder som sine eiere i prosjektet Underdogs. Resultatet er slående: De ligner! Om det er hundene som tar etter eieren eller omvendt, sier den empiriske forskningen ingen ting om, men vi liker å tro at eierne velger hunder som ligner dem selv. Om vi fikk velge, ville det stått mellom en border collie fordi de er smarte, eller en dachs fordi de er aggressive, eller kanskje greyhound fordi de er den raskeste hunderasen. Kanskje en god blanding?

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 40 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

«Hun setter seg på beaten, og eier den.»