Annonse
12:22 - 04. juli 2013

Som hund, så menneske

Annonse

Endelig kan vi dokumentere det mange har tenkt på i årevis: Ligner ikke veldig mange hundeeiere på sine firbente bestevenner? Den sveitsiske fotografen Sebastian Magnani har kledd opp flere hunder som sine eiere i prosjektet Underdogs. Resultatet er slående: De ligner! Om det er hundene som tar etter eieren eller omvendt, sier den empiriske forskningen ingen ting om, men vi liker å tro at eierne velger hunder som ligner dem selv. Om vi fikk velge, ville det stått mellom en border collie fordi de er smarte, eller en dachs fordi de er aggressive, eller kanskje greyhound fordi de er den raskeste hunderasen. Kanskje en god blanding?

Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.