Annonse
15:22 - 10. januar 2013

At dere rekvisitør

Annonse

Etter en helg full av begeistrede forhåndsomtaler, kom den forventede backlashen utover søndagskvelden på sosiale medier: Var det kanskje slik at alle anmelderne i første rekke var så lettet over at Halvbroren ikke var en ny Erobreren? Østlandsdialekten til Agnes Kittelsen ble også behørig kommentert, nok en gang. Vi tillater oss å låne et (utmerket) poeng fra Facebook-statusfeltet til en annen avis sin kommentator, @VGFrithjof Jacobsen, sånn lett apropos. Først og fremst viste nemlig «Halvbroren» (ifølge Jacobsen (tidl. Malibu)) at debatten om regi- eller manusmakt er en avsporing. Det er rekvisitørene og setdesignerne som styrer skuta hos NRK drama – «Se! En GAMMEL telefonsentral!» «Et TØRKELOFT anno 1945!»

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.