Annonse
14:49 - 01. november 2012

Samtaler om støy

Annonse

Fotograf og forfatter Tom Hovinbøle er en viktig skikkelse i norsk støy- og improvisasjonsmusikk, som dokumentarist, utøver og allestedsnærværende medmenneske. Han har laget filmen Nor-Noise om norsk støymusikk, og nå kommer boken Lyttekunst – samtaler om fri-improvisert musikk (Marhaug forlag). Boken beveger seg svært langt inn i begrepet improvisasjon. Den undersøker hvor musikernes frihet ligger, og hvordan den fungerer. Blant Hovinbøles samtalepartnere: Hild Sofie Tafjord, Nils Økland, Kjetil Møster, Ingar Zach og Guro Skumsnes Moe. «Noen har påstått at det du spiller ikke er musikk. Hva svarer du til det?» er et av spørsmålene Hovinbøle stiller. Et annet sted: «Kan man snakke om begrensning som en dyd?»

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.